Artiklen er lavet i samarbejde med den eller de virksomheder, der linkes til i denne artikel. Indlægget er altså betalt - det samme gælder eventuelle hyperlænker.

Hvis du ikke er stødt på ordet ”Corona” her på det sidste, så har du virkelig levet under en sten. ”Corona” er nok det ord, som de fleste af os er ved at være allermest trætte af at høre på. Det er næsten sådan, at man ikke gider høre mere om det, når der fortælles om det i nyhederne. I starten sad man klistret til skærmen hver gang, der kom noget nyt. Det kan være, det er noget, du selv kan genkende? Det kan være, vi skal have det lidt sjovt med ordet i stedet for. Så kan det være, vi bliver mindre trætte af det. Kan du f.eks. komme på nogle ord, der rimer på corona? Ellers så kan du læse med i denne artikel!

 

Hvorfor rimer ord?

Hvordan er det egentlig, at man er kommet frem til det her med, at der er noget, der skal rime på hinanden? Man kan faktisk godt kalde det for en slags sprogfigur, for rim er noget man kan bruge, hvis man f.eks. skal køre et budskab nemmere at huske. Vi kender sikkert alle ”Det’ da godt at du ka’ få’ – salat med ’K’ på!”. Det er virkelig noget, man kan huske, fordi det rimer. Det klinger rart inde i vores hoveder, når vi bliver præsenteret for et rim.

 

Hvad rimer på corona?

Men lad os nu se lidt nærmere på ord der rimer på corona. For hvad rimer på Corona? Her er der faktisk flere ord, der dukker op. Corona rimer f.eks. på persona, aroma, diploma, restaurant Noma, butik Fona. Som du kan se, så er der altså flere ord, der rimer på corona, selvom det godt kunne være lidt svært at komme i tanke om. Kan du mærke, hvordan det lyder rart, når man siger to ord, der rimer?