Artiklen er lavet i samarbejde med den eller de virksomheder, der linkes til i denne artikel. Indlægget er altså betalt - det samme gælder eventuelle hyperlænker.

Der er mange danskere som i dag vælger at sætte deres lid til en professionel håndværker, når de skal have bygget noget derhjemme, og alt afhængigt af hvor handy man er, så er det som oftest også en god idé. Men selvom man selvfølgelig er garanteret et godt resultat, når man hyre en faglært håndværker, så er der altså også flere ting, som man sagtens kan klare selv uden hjælp udefra. Nu når foråret efterhånden for alvor har meldt sig, så har man heller ikke vejret som undskyldning, når man ikke gider at finde værktøjet frem og komme i gang med gør det selv-projektet. Men hvis man skulle finde motivationen, så er der herunder 3 eksempler på gør det selv – projekter, man kan kaste sig over i løbet af foråret. Hvis du alligevel vil have fat i en udlært håndværker, kan du finde dem her.

Byg dit eget redskabsskur

Foråret og sommeren er som bekendt den tid, hvor man skal ud i haven og få jord på fingrene i håb om at få gjort haven præsentabel. Til det arbejde skal man selvfølgelig have en masse redskaber, men det er ikke alle som har et oplagt sted til at opbevare alle disse redskaber. Dette kan man dog lave om på med et hjemmelavet redskabsskur, som man nemt kan finde en online guide til at lave ordentligt.

Rens terrassen

Om sommeren skal man selvfølgelig udnytte den varme sommersol, og derfor bruger man naturligvis meget tid udenfor på terrassen. I løbet af den lange vinter, er terrassen dog blevet grim og kedelig at se på, og derfor skal den selvfølgelig rengøres.

Byg dit eget tørrestativ  

Sommeren er den perfekte årstid til at spare på energien, da man ikke har behov for at opvarme hjemmet så meget, og så kan lade tøjet tørre udenfor. Man kan selvfølgelig nemt købe et fint tørrestativ, men det er både billigere og mere tilfredsstillende at bygge det selv.