Artiklen er lavet i samarbejde med den eller de virksomheder, der linkes til i denne artikel. Indlægget er altså betalt - det samme gælder eventuelle hyperlænker.

Den første date er altid nervepirrende – særligt, hvis du har besluttet dig for, at du selv vil stå for den. Typisk tager man ud for at spise, men det er ikke altid, der er mulighed for det. Samtidig giver det dig mulighed for at vise, at du duer til noget i et køkken, hvis du beslutter dig for at afholde daten derhjemme.

#1: Vælg en nem menu, der imponerer

Når du får besøg af din date, er det vigtigt, at du er tilstedeværende. Det kan være vanskeligt, hvis du står i køkkenet og tilbereder mad hele tiden. Derfor bør du fokusere på at stable en nem menu på benene, som ikke kræver så lang tid at lave, men som alligevel er nok til at imponere din date.

Du kan med fordel lave en nem tre retters menu med en simpel forret, en god hovedret som eksempelvis består af pasta, da det er nemt at lave og kan laves overdådigt, samt en skøn dessert for at runde aftenen af.

#2: Husk kondomer

Når du skal på date, er der altid et mål. Uanset, om der er tale om din eneste ene eller bare en person, som du godt kan lide, er det vigtigt, at du er forberedt, hvis det skulle ende med at blive hedt. Du gør derfor klogt i at huske kondomerne. Dem kan du få her.

#3: Skab en hyggelig atmosfære

Det er bedste at holde date derhjemme, når det er vinter, så det er mørkt, når I skal spise den mad, du har tilberedt. På den måde er det lettere at skabe en god og hyggelig stemning. Der er mange måder at gøre det på, men med den rigtige bordopdækning, når du langt.

Du kan også med fordel finde en playliste med god musik, som du sætter på, hvorefter stemningen er sat. Det kræver dog, at det er en stille playliste, og det behøver ikke nødvendigvis at være din yndlingsmusik, når blot den sætter en god atmosfære.