Artiklen er lavet i samarbejde med den eller de virksomheder, der linkes til i denne artikel. Indlægget er altså betalt - det samme gælder eventuelle hyperlænker.

Nu begynder vejret endelig at matche den måned som bliver vist på kalenderen. Solen begynder nemlig at blive varmere, og de små velkendte blomster pibler frem over det hele. Alt dette er et helt klart tegn på, at det endelig er blevet rigtigt forår, og sommeren er på vej. For mange danskere er sommeren lig med skolernes sommerferie som er den bedste tid for rejser på hele året. Hvert år er der mange tusinde danskere som søger mod udlandet til fordel for den danske sol i løbet af skolernes sommerferie, og dette er det rene guf for landets indbrudstyve. Der bliver nemlig begået langt flere indbrud i ferieperioderne, end der gør i løbet af resten af året.

Få dit hus til at se beboet ud

Indbrudstyve vil helt ikke bryde ind i huse, hvor det ligner, at man er hjemme, da dette kan lede til konflikter. Det er derfor vigtigt, at man får arrangeret hjemmet sådan, at det ligner, at man er hjemme. Dette kan fx gøres ved at lade en bil stå i indkørslen og ved at få sin post fjernet.

Allier dig med naboen

Når man ikke selv kan holde øje med sit hjem, når man er på ferie, så er det godt, at mange af os har nogen gode naboer som kan hjælpe os. Naboens job kan være at holde øje med mistænkelig aktivitet i ens hjem og fjerne ens post, så det ikke samler sig i en stor bunke ved postkassen.

Hold øje med din alarm

Den mest sikre metode er dog at anskaffe sig en alarm, da de færreste tyve vil risikere at bryde ind i et hus med en alarm. De fleste alarmer er forbundet med ens telefon, så man enten får et opkald eller en sms, hvis der sker noget i hjemmet. Din lokale låsesmed, vil kunne hjælpe dig med at finde den rette. Låsesmeden Danlåse på Frederiksberg er specialister i opsætning af alarmer.