Artiklen er lavet i samarbejde med den eller de virksomheder, der linkes til i denne artikel. Indlægget er altså betalt - det samme gælder eventuelle hyperlænker.

Det er bare træls, når der er noget i hjemmet, der går i stykker. Det er dyrt at investere i nye ting, men heldigvis findes der utallige lappeløsninger, som du måske selv skal klare. Det er både bedre for miljøet og billigere, så fordele er der nok af. Læs med her for gode lappeløsninger til hjemmet.

Strømpeforing til rør

Har du et defekt rør i hjemmet? Frygt ej, du behøver ikke til at investere i et helt nyt rør, når du først kender til strømpeforing. Strømpeforing er en teknik, der skaber et nyt rør inde i det ødelagte rør, og vupti, så virker det hele igen, som det skal. Mange professionelle benytter sig faktisk også af metoden, så strømpeforing er måske egentlig ikke som sådan en lappeløsning til amatører, men det er i hvert fald vigtigt at huske, før du investerer i helt nye rør.

Forlæng levetiden på tøj og andre tekstiler

På trods af at de fleste af os nok har haft håndarbejde i skolen, kan de færreste finde ud af at sy simple ting. Eller de tror de i hvert fald, at de ikke kan. Det er slet ikke så svært, og kræver ikke det store. En nål og en tråd, og så kører det ellers bare. Du kan forlænge levetiden på dit tøj, tæpper, puder, osv. ved at sy det selv, hvis det fx er gået i stykker. Når du først er blevet god til at lappe bukser og lignende, vil du hurtigt finde ud af, at der er mange andre ting, som du også nemt kan gøre uden en syerske. Ville det ikke være dejligt at kunne lægge bukser op helt på egen hånd?

Verdens billigste ‘nye’ køkken

Er du træt af et gammelt, slidt eller måske bare kedeligt køkken? Det er der heldigvis råd for, og det behøver ikke engang være dyrt. Du behøver nemlig ikke købe et helt nyt køkken for at give indtryk af, at køkkenet er nyere end det er. Du kan nemlig beklæde dine køkkenlåger med selvklæbende folie. Dit køkken vil pludselig få et helt andet look, og så kan du også gemme gammelt slitage væk. Det kræver lidt øvelse, men du vil helt sikkert blive begejstret for det endelige resultat. Udvælg din yndlingsfarve eller find noget folie med et smukt mønster, og så er det ellers bare i gang med at klippe og klistre i køkkenet. Folie kan selvfølgelig også bruges andre steder.