tablets holder

Artiklen er lavet i samarbejde med den eller de virksomheder, der linkes til i denne artikel. Indlægget er altså betalt - det samme gælder eventuelle hyperlænker.

Der findes et hav af forskellige holdere til smartphone og tablets. Flere af de modeller som er på markedet pt. er lavet så den enkelte enhed kan lade op, samtidige med at telefonen eller tabletten står trykt og sikkert. Men hvorfor ikke lave en holder selv? I dette indlæg på diy-guides giver vi dig en guide til at lave din egne unikke mobil eller tablets holder. I denne holder eller stander vil det både være muligt at oplade og se video på enheden, som det så er telefoner, ipads og/eller tablets.

Når man skal lave sig egen holder til smartphone eller tablets kan det gøres på flere måder og i flere materialer. Et hurtigt er at bygge en i Lego, så enheden let og enkelt kan stå. Det er dog en meget midlertidig holder, som hurtigt kan gå i stykker. Vi har lavet en kort guide til hvordan du kan lave din hel egen holder af stof og papir.

  1. De to stykker stof foldes sammen, så de danner en trekant med den forkerte side ud af.
  2. Herefter sys de to trekanter på i de nederste hjørner af et af dine to større stykker stof.
  3. Sy de to stykker af den tynde elastik skråt på i de to øverste hjørner, så de danner en trekant med hjørnerne. Prøv at forestille dig, at tabletten skal sidde fast. Så de to nederste trekanter fungerer som ”lommer” og de to øverste elastikker holder den fast.
  4. Den store elastik bruges til at holde tabletten og dens sys på i midten af de korte sider, så den vandret følger den lange side af dit stykke stof. Den skal kun syes fast i enderne, da du skal kunne trække elastikken over nakkestøtten.
  5. De to store stykker stof skal vendes mod hinanden og derefter skal bunden og begge sider sys sammen – lad toppen være åben. Husk, at toppen er der, hvor de to små elastikker sidder.
  6. Vend det på vrangen, så de rigtige sider vender udad.
  7. Sy nu toppen sammen.

Del gerne dine projekter med os, eller fortæl gerne om en alternativ metode.