Bålfad

Artiklen er lavet i samarbejde med den eller de virksomheder, der linkes til i denne artikel. Indlægget er altså betalt - det samme gælder eventuelle hyperlænker.

Sommeren nærmer sig med hastige skridt, og det betyder, at det snart er blevet tid til at tilbringe en masse tid udendørs i din skønne have. For at få mest muligt lyst til at opholde sig udenfor, er det vigtigt at have en hyggelig have, som du ikke har lyst til at forlade igen. En måde at lave din have ekstra hyggelig på, er ved at lave en god hyggekrog, hvor du kan nyde de varme sommerdage eller sommeraftener med venner og familie. I denne artikel får du en guide til, hvordan du laver den perfekte hyggekrog i haven.

Den perfekte krog med læ

Den danske sommer er ofte omskiftelig og blæsende. Derfor er det vigtigt at lave en hyggekrog, som ikke så let bliver påvirket af det omskiftelige vejr, så du har mulighed for at bruge den så ofte som muligt. Først og fremmest er det vigtigt at finde et godt hjørne i haven, hvor der ofte er læ. Hermed er du sikret, at det hele ikke flyver væk, hver gang det blæser, og det giver jer mulighed for at bruge hyggekrogen noget oftere.

Belysning til de varme sommeraftener

Hvis du ønsker at bruge din hyggekrog på de milde og lune sommeraftener, er det vigtigt at have en form for belysning. Hvis det skal være ekstra hyggeligt, er det en god idé at vælge belysning i form af lanterner eller lyskæder som udendørslampe. Denne slags lys giver en svag og hyggelig belysning, som kan være med til at skabe en helt perfekt stemning i din hyggekrog.

Et bålfad gør forskellen

Der er ikke noget så hyggeligt og beroligende som levende ild, og derfor kan I ikke undvære et bålfad i jeres hyggekrog. Et bålfad er perfekt, uanset om I primært ønsker at anvende hyggekrogen om dagen eller om aftenen. Om dagen kan I bruge bålfadet til at lave snobrød over, og om aftenen kan det give varme og hygge, så I kan sidde ude hele aftenen. Mange bålfade kan fås med rist, så I har mulighed for at grille pølser eller lignende over bålfadet. Find dit nye bålfad her.