Artiklen er lavet i samarbejde med den eller de virksomheder, der linkes til i denne artikel. Indlægget er altså betalt - det samme gælder eventuelle hyperlænker.

Når først man har prøvet at rejse som backpacker, får man en ubeskrivelig lyst til at gøre det igen og igen. At opleve verden med en backpack er specielt, fordi man kommer helt tæt på de lokale og deres måde at leve på. Men det kan godt være udfordrende at planlægge den perfekte backpacker rejse.

Der er utrolig mange ting at holde styr på og mange føler, at de drukner i de uendelige muligheder. Hvilke lande skal du besøge? Hvilke byer skal du udforske? Hvor er det bedst at sove? Hvilke aktiviteter skal du opleve? Hvor får du det bedste mad? Skal du rejse alene eller sammen med andre?
Hvis det er første gang, du planlægger at rejse som backpacker, kan det varmt anbefales at vælge en grupperejse. Læs her hvorfor.

Lad et erfarent rejsebureau planlægge backpacker rejsen for dig. Så slipper du for at bekymre dig om, hvad og hvordan du skal planlægge din rejse. Det bedste ved at rejse med et bureau, er at de sørger for, at du oplever destinations højdepunkter. De ved, hvad der er vigtigt at se, så du ikke går glip af noget på din drømme backpacker rejse.

Hvis du planlægger din næste backpacker rejse i samarbejde med et rejsebureau som Adventuredk, har du lokale guider med rundt på hele rejsen. De lokale guider sørger for, at du får den mest autentiske rejseoplevelse, hvor du kommer helt tæt på kulturen.

De erfarne rejsekonsulenter kan også hjælpe dig med, hvad du skal have styr på og planlægge inden afrejse. Det gælder for eksempel rejseforsikring, vaccinationer, pakkelister, flybilletter, drikkepenge osv. Rejsekonsulenterne kan også være behjælpelig med, hvilket udstyr du skal købe. Hvor stor skal rygsækken være? Er det nødvendigt at købe vandrestøvler, en vandtæt mobilpose eller en pandelampe? Der er nemlig fare for, at man køber alt for meget unødvendigt udstyr, eller at man glemmer uundværligt udstyr, når man selv planlægger sin backpacker rejse.

Find meget mere backpacker inspiration her.