Artiklen er lavet i samarbejde med den eller de virksomheder, der linkes til i denne artikel. Indlægget er altså betalt - det samme gælder eventuelle hyperlænker.

Det er der færreste der har en stor forkærlighed for at gøre rent, ikke desto mindre er der noget, man ikke kommer udenom, medmindre man hyrer rengøringshjælp. Selv hvis man gør det, slipper man ikke for den almindelige rengøring i det daglige. Nogen ting giver sig selv, og det er nok de færreste der ikke kan finde ud af at vaske op eller at svinge støvsugeren. Der er dog også andre ting, der kan være noget mere besværlige at gøre rene.

Her kan du få nogle tips til hvordan du gør genstridige ting rene, så du kan få et hjem, der er skinnende rent. Vi har fundet nogle tips hos Tennberg Rengøring, der tilbyder erhvervsrengøring, og dem bringer vi et uddrag af her.

Rengør toilettet

Alle kan naturligvis rengøre et toilet, med en toiletbørste og lidt toiletrens, mens hvis der er gule render og belægninger i kummen, skal der skrappere midler til. Den bedste måde at få det væk er ved at skubbe alt vandet ud af kummen. Herefter lægger du toiletpapir eller kalkfjerner på papiret og lader det sidde i en time, så skyller du det ud og har en ren kumme igen.

Rens ovnen

Når det kommer til at rense ovn, findes der en lang række midler til det, men det eneste du har brug for er rent faktisk brun sæbe og vand. Ovnen smøres ind i brun sæbe hvorefter man tænder ovnen på 50 grader og lader det virke i en halv times tid eller i 8-9 timer med en slukket ovn.

Det samme gør sig gældende for bageplader. Disse kan også smøres ind i brunsæbe, pakkes ind i en pose og ligge natten over, og dagen efter er fedtet som regel lige til at skylle af. Hvis det har sat sig godt fast kan der tilføjes lidt ammoniak.