sundt mad

Artiklen er lavet i samarbejde med den eller de virksomheder, der linkes til i denne artikel. Indlægget er altså betalt - det samme gælder eventuelle hyperlænker.

Alle der har en have på mere end 300 m2, bør unde sig selv at investere i et drivhus.Selvom man ikke er det helt store havemenneske, så kan man få utrolig meget ud af have et drivhus. For det første kan man selv avle grøntsager som agurker, tomater, chili, meloner og lignende, som er meget svære at få til at vokse uden varme. Der er noget utrolig tilfredsstillende ved at kunne gå ud i sit lille hus af glas, plukke et par helt friske og hjemmedyrkede tomater og lave den perfekte tomatsauce.

Det er desuden er god måde at spare på både pengepungen og miljøet, om end det nok ikke er de to grunde man skal vægte aller højst som grunden. At have et drvhus skal være for hyggen, glæden og hobbyens skyld.

Meget mere end mad

Et drivhus, hvis man indretter det ordentligt, kan også blive en lille havestue, og så er er pludselig mange flere anvendelsesområder til. Her kan man forlænge sommeren med flere måneder. Allerede fra det tidligere forår og til det sene efterår, kan der være dejlig lunt at sidde i sit drivhus, og med et godt glas vin, er der svært at finde et bedre sted at sidde.

En af de store fordele ved at investere i et drivhus, er at det rent faktisk ikke koster en formue. Som du kan se her, kan man købe drivhuse fra få tusinde kroner. Det der kan være rigtig dyrt, er hvis man skal have nogen til at sætte det op for sig. Timelønne for dette, kan hurtigt overstige prisen på drivhuset, og det er faktisk slet ikke så svært at klare denne del selv.