Artiklen er lavet i samarbejde med den eller de virksomheder, der linkes til i denne artikel. Indlægget er altså betalt - det samme gælder eventuelle hyperlænker.

Hvis du er som mange andre, så kender du måske det med, at du har en gammel kommode stående, som du overvejer at smide ud og udskifte med en ny. Malingen er måske begyndt at skalle lidt af, eller du synes bare ikke lige farverne er de rigtige mere.

I stedet for at smide den ud og købe en ny, så kommer der herfra en kæmpe anbefaling til at male den. På den måde kan du give den nyt liv og få den til at se ny ud. En gammel kommode der bliver malet mere nye farver, har tusinde gange mere sjæl og charme end en ny kommode.

Du kan naturligvis også bare tage i en genbrugsbutik og købe en gammel kommode, som du selv sætter dit præg på. De bliver typisk solgt meget billigt.

Lettere end du tror

Det kan være, at du har en eller anden ide om at det er meget besværligt, at male en kommode. Det behøver det bestemt ikke være. Det tager lidt tid, men det er tiden værd.

Det første du skal gøre, er at slibe den, hvis der skulle sidde maling der skaller af, hvis du ikke gør det, vil den maling du maler den, ikke hænge ved. Herefter skal du vaske den grundigt og lade den tørre. I nogle tilfælde er det nødvendigt at give dne grundmaling.

Der findes forskellige typer af maling, som du kan bruge. En af de bedste typer af maling til møbler er kalkmaling, som du blandt andet kan købe på https://www.Egesgave.dk.

Når du går i gang med at male den, er det vigtigt at du prver dig lidt frem. Mal eventuelt lidt bagpå kommoden, hvor man ikke kommer til at kunne se det. Tjek hvorden det ser ud, når malingen er tørt.

Til slut kan du eventuelt give den lidt voks, hvilket gør den nemmere at rengøre.