En smoothie

Artiklen er lavet i samarbejde med den eller de virksomheder, der linkes til i denne artikel. Indlægget er altså betalt - det samme gælder eventuelle hyperlænker.

Smoothies er utroligt populære, og det er der en god grund til. Man kan nærmest lave et uendeligt antal af kombinationer, og så kan de sunde udgaver smage himmelsk. Derudover er de utroligt nemme at lave, da man egentlig bare skal samle sine frugter og andre ingredienser i en blender, og så er er der smoothies i løbet af sekunder. Man skal blot have en god blender, og dem er der mange af. Flere af de blendere man kan købe i dag, er endda designet med smoothies i tankerne. Flere af de blendere man kan få er endda så store, at man kan lave smoothies til hele familien på en gang. Du kan se en masse blendere hos Whiteaway.

Vælg din yndlings frugtkombination

Frugt er naturens slik, og så er de fyldt med vitaminer og mineraler som er gode for os mennesker. Men udover det så passer de også super god i en lækker smoothie. Hvis man vælger den helt rigtige kombination, kan smoothien blive endnu bedre end frugterne hver for sig. Hvis man ønsker at prøve andre mere eksotiske frugter, end dem man kan købe i de normale supermarkeder, kan man lede i specialforretninger.

Skal den være sund eller syndig?

Smoothies har fået et rygte som værende utroligt lækre sunde, som man med god samvittighed kan drikke. Dette er heldigvis også tilfældet, men sådan behøver de alle ikke at være. Hvis man ikke har noget imod at gøre dem lidt mere syndige, så kan man gøre dem lidt lækrere med lidt chokolade eller måske fløde.

Husk pynt og crunch

For at gøre lidt ud af præsentationen og for at give dem et ekstra element, kan man vælge at putte noget crunch i overfladen og gøre den lidt pænere med udsmykning. Her kan der være tale om udskårede stykker frugt, blade, blomster, chokoladekrymmel og så videre. Det er kun fantasien som sætter grænser, når man laver smoothies.