Artiklen er lavet i samarbejde med den eller de virksomheder, der linkes til i denne artikel. Indlægget er altså betalt - det samme gælder eventuelle hyperlænker.

I den seneste tid er mange ting blevet vendt på hovedet på grund af Covid-19. Selvom denne virus har sat store spor i vores hverdag, er der stadig ting, som skal gøres. Mange arbejder i disse tider hjemmefra. Der er derfor også mange som er nødt til at have kontakt til deres medarbejdere og så videre via virtuelle møder. Virtuelle møder er en god løsning på det problem, som vi står i, i forhold til arbejdsmarkedet. På den måde kan man holde arbejdet ved lige – bare hjemmefra og på afstand. Hvis du mangler udstyr til disse videomøder, kan du overveje NEETS-produkter.

Gør som normalt

Selvom der ikke er noget ”normalt” ved den situation, som vi befinder os i, kan man stadig prøve at normalisere videomøderne så meget som muligt. Hvis i har faste ting i altid gør, så hold fast i dem. På den måde bliver møderne så normale som muligt, selvom det er under andre omstændigheder. Hvis i for eksempel altid plejer at holde en pause på et bestemt tidspunkt, så hold fast i det. Hvis i plejer at have en bestemt rækkefølge at gøre tingene i, så også hold fast i det. På den måde vil jeres møde føles nogenlunde som det plejer, selvom i ikke er fysisk sammen.

Få det bedste ud af det

Selvom alting er vendt på hovedet, og tingene kan virke håbløse, er det vigtigt at prøve at få det bedste ud af det. Der er ikke noget man kan gøre, hverken fra eller til, lige i øjeblikket. Prøv derfor at holde modet oppe, og gøre stemningen så optimistisk som muligt. Du er helt sikkert ikke den eneste, som synes hele denne situation er svær og besværlig på din arbejdsplads. Spred i stedet god stemning og vær der for dem, som også synes det er lidt svært.