Artiklen er lavet i samarbejde med den eller de virksomheder, der linkes til i denne artikel. Indlægget er altså betalt - det samme gælder eventuelle hyperlænker.

Arbejder du et sted, hvor faldsikkerheden skal være i højeste prioritet? Trænger jeres udstyr til en opdatering? Du kan finde mange forskellige slags udstyr, som sikrer dig, at du og dine kollegaer kan få en sikker arbejdsdag, selvom I arbejder oppe i højderne. Faldsikring er nemlig vitalt, når du eller en kollega begiver jer op på for eksempel tage. Derfor burde din arbejdsplads have det rette udstyr, så der ikke er nogen, som kommer til skade.

Wiresystemer

Faldsikring Danmark har alle former for faldsikkert udstyr. Eksempelvis kan du købe et wiresystem, så du sikkert kan bevæge dig rundt højt oppe. Her bliver du spændt fast til systemet, hvorefter det er meget mere ansvarligt at gå rundt på for eksempel tage.

Du kan få wiresystemer i forskellige udgaver, så du kan finde det system, som passer bedst til din arbejdsplads. Du kan eksempelvis købe et system med eller uden glidesystem, alt efter hvad giver mest mening for dit arbejde. Et wiresystem giver dig mulighed for at arbejde et sted, hvor der er risiko for at falde eller glide. Derfor kan du lettere udføre dit arbejde med et wiresystem.

Afspærringsstopler

Afspærringsstopler er praktiske idet du kan markere steder, hvor der ikke skal befinde sig nogle mennesker. Det kan være høje risiko steder eller steder, som du stadig arbejder på. På den måde er det tydeligt at se, hvor det er okay at befinde dig.

Afspærring er vitalt på arbejdspladser med sikkerhedsrisikoer. Derfor er det bedst at købe en effektiv form for afspærring, så ingen er i tvivl om, hvor de må og ikke må gå rundt. Dette er især gældende på områder, som ikke kan låses af. Så længe at folk kan komme hen til risikostedet uden problemer, er det vigtigt at markere de usikre områder.

Stigeholder

Stiger bliver brugt på mange former for arbejdspladser. Det er meget farligt, hvis en stige ikke står sikkert fast. Det kan lede til store og farlige ulykker. Derfor er det et godt valg at have en stigeholder. Med en stigeholder skal du ikke tænke så meget over, hvor du stiller din stige. Dette er fordi du kan sikre din stige med en stigeholder. Du risikerer ikke at din stige falder, mens du er på den.

Yderligere er dette praktisk, da du undgår at stigen vælter, når du er kravlet højt op. Du undgår at skulle vente på hjælp, og du kan let og sikkert klatre ned igen.

Personligt beskyttelsesudstyr

Alle som arbejder et sted, hvor faldsikkerheden skal være i orden, burde have noget personligt beskyttelsesudstyr. Dette kan eksempelvis være en sele, som kan spændenes fast til diverse wiresystemer. Forskellige seler kan holde til forskellige mængder af vægt. Derfor er det vigtigt at sørge for, at alle har adgang til en sikker sele, som kan holde deres vægt.

En fast line kan også være relevant, når du kravler oppe i højderne. Denne line kobler dig eventuelt til et wiresystem, så du kan begive dig rundt, hvor end det skal være.