Artiklen er lavet i samarbejde med den eller de virksomheder, der linkes til i denne artikel. Indlægget er altså betalt - det samme gælder eventuelle hyperlænker.

Trænger dit hjem til lidt nyt liv? Så kan gardinerne være et godt sted at starte. Gardiner spiller faktisk en stor rolle for et rums samlede udtryk, og en ny farve eller type kan derfor virkelig forny dit hjem og give det et helt nyt udtryk. Hvis du er den kreative type, der elsker at gøre det selv, er der flere fordele ved at sy og montere gardinerne selv.

Det kan være en dyr affære at udskifte gardiner i hele hjemmet, og der er mange penge at spare ved selv at sy dem. Hvis du har vinduer i atypiske mål, kan du især spare penge – og tid. Så slipper du nemlig for at bruge lang tid på at finde gardiner i de rette mål og i værste fald at skulle betale dyre domme for specialsyede gardiner.

Desuden kan du sy gardinerne i præcis det materiale og de farver, du ønsker. Hos UNIG findes der gardiner i stof i alle farver, med og uden mønstre og motiver, så der er med garanti noget, der passer perfekt til dit hjem. Der er også mulighed for at få tilsendt gratis stofprøver, hvis du er i tvivl om, hvilken du skal vælge. Når du kan vælge mellem så mange materialer og farver kan du virkelig sætte et unikt præg på dit hjem og have gardiner, som ingen andre har.

Fremgangsmetoden afhænger selvfølgelig af, hvilken typer gardiner du ønsker at sy, og hvilken type gardinstang du har valgt. Måske virker det som et ret omfattende projekt at tage fat på, men gardiner er faktisk ret lette at sy, da du primært skal arbejde med store lige flader og ikke præcisionssyning. Desuden kan du finde en masse fremgangsvideoer på blandt andet YouTube, der kan guide dig på vej, så det er bare med at gå i gang. God fornøjelse!