Artiklen er lavet i samarbejde med den eller de virksomheder, der linkes til i denne artikel. Indlægget er altså betalt - det samme gælder eventuelle hyperlænker.

Hvis du og dine venner er løbet tør for nye ting at lave sammen, kan I begynde at lave forskellige kreative ting. Nogle gange er det rart at lave noget, som I aldrig har lavet før. Det kan give noget fornyet energi i jeres venskab.

Bag en sej kage

I har sikkert været i køkkenet før og bagt en kage, men har I nogensinde begivet jer ud i at lave en mere kompliceret kage, som ikke bare tager en time at lave? Søg nettet igennem for en sej kage, som I skal forsøge at rekreere. Det kræver sikkert, at I tager ud på en indkøbstur, hvor I køber massevis ind af farverige glasurer, forskellige krymmel og frugtfarver. Det er ikke sikkert, at resultatet bliver helt som det billede, I fandt på nettet, men det vigtigste er, at I har det sjovt imens. Kagen kan I sidde sammen og nyde til en film bagefter. I kan f.eks. se de legendariske Alien-film.

Lav en flot collage

Hvis I alle sammen har en masse blade og magasiner liggende, kan I handle noget karton og lim ind, så I kan sidde hele dagen og lave flotte collage af udklip fra alle jeres blade. Det behøver hverken blive flot eller kunstnerisk, men det er virkelig hyggeligt og det ender faktisk ofte med at blive rigtig flot alligevel. I kan sætte jeres yndlingsmusik på i baggrunden og lave hver en kop te. Hvis ikke I har nogle blade og magasiner, kan I i stedet vælge at købe noget maling til at male nogle billeder.

Tag billeder af naturen

Hvis du og dine venner kan lide at tage billeder, kan I tage på en gåtur ud i naturen, hvor I skal tage flotte billeder af naturen. Bagefter kan I sætte jer hjem og redigere dem sammen.