Artiklen er lavet i samarbejde med den eller de virksomheder, der linkes til i denne artikel. Indlægget er altså betalt - det samme gælder eventuelle hyperlænker.

Du har måske et ønske om at motionere og bevæge dig ligesom så mange andre har. Men måske du aldrig rigtig har fundet tid til at gøre det til en del af din hverdag. Motion og bevægelse kræver ikke en hel masse tid, for du kan nemt gøre det til en fast del af din almindelige hverdag. Det kan du få nogle tips til, hvordan du gør lige her.

Bevæg dig på dit arbejde

En rigtig stor del af din uge kan hurtigt gå med at være på arbejde. Hvis du har et arbejde, der kræver, at du bevæger dig meget, er det kun positivt hvad angår motion og bevægelse. Til gengæld er det mindre positivt, hvis du har et meget stillesiddende job, hvor du f.eks. sidder mest ved en computer i løbet af dagen. Der findes dog en løsning, så du kan bevæge dig, imens du sidder ved dit skrivebord. Officefit.dk arbejder med ergonomi på arbejdspladsen, så de tilbyder bl.a. gåbånd, kontorcykler, vippestole m.m. Det er alt sammen udstyr, som bringer bevægelse ind i din ellers meget stillesiddende hverdag på arbejdspladsen.

Gør det til et fælles projekt for dig og din familie

Når du skal i gang med at bevæge dig mere, er det altid lettest at gøre det sammen med nogle andre. På den måde kan I nemlig motivere hinanden til at komme i gang. Derfor kan du f.eks. lokke din familie med til at motionere. Det kan også være, at du bare lokker dem med ud på nogle gåture hver uge. Det føles ikke som motion, fordi I kan gå og snakke sammen imens, men det er stadig rigtig godt for kroppen. Hvis I bliver mere modige hen ad vejen, kan I altid kaste jer ud i at løbe en tur i stedet for.

DEL
Tidligere artikelDu kender selv dine løbevaner bedst
Næste artikel