Artiklen er lavet i samarbejde med den eller de virksomheder, der linkes til i denne artikel. Indlægget er altså betalt - det samme gælder eventuelle hyperlænker.

Som tiderne er lige nu, er det ikke de helt store fester, der bliver afholdt. De sidste par måneder har det som bekendt heller ikke været muligt at tage på restaurantbesøg. I stedet har man måtte holde det til mindre middagsselskaber i de private hjem. Dette har naturligvis også sin charme, og der er mange der har fået øjnene op for dette. Ikke mindst fordi rigtig mange restauranter har åbnet op for take-away, noget de ellers typisk kun har tilbudt i forbindelse med nytår.

Om det er en tendens der kommer til at fortsætte, selvom når restauranterne åbner op igen om en uge vil tiden vise. Det er dog ikke helt utænkeligt, at der er nogen steder, som vil fortsætte med det, da det for mange har vist sig at være en stor succes.

Hvis man holder et middagsselskab hjemme, vil man sandsyligvis gerne gøre lidt ekstra ud af det, hvis man har hentet maden udefra. En af de ting som kan være med til at ophøje en almindelig aften til noget lidt ekstra er alt det uden om maden. Hvis bordet er pyntet pænt, som på en resturant giver det lige et ekstra touch og gør at det ikke føles som en hvilken som helst anden aften.

Noget af det der er mange, som har en tendens til, er at overpynte bordet, hvilket hurtigt kan gære, at det kommer til at se roddet ud frem for at se stilet ud. Andre igen går for minimalstisk til værks og er bange for at bruge pynt.

Det handler om at finde balancen, og bruge den rette mængde at bordpynt. Du kan finde inspiration til det lige her.