Overvågningskamera.

Artiklen er lavet i samarbejde med den eller de virksomheder, der linkes til i denne artikel. Indlægget er altså betalt - det samme gælder eventuelle hyperlænker.

Lad mig starte med at forklarer det spørgsmål som du sidder med lige nu “Hvorfor lige et bakkamera?”. Det skal jeg sige dig med 2 ord: Pris og pålidelighed.
Jeg kunne god have skrevet om hvad du kan bruge mini-kameraer til, men bakkameraer er bare billigere og mere pålidelige. Tænk over det – De er lavet til at sidde på en bil og skal derfor kunne holde til lidt af hvert. Derudover så skal de være nemme at monterer og letter at vedligeholde og reparerer. Derfor! (Se forskellige typer her)

Tyverisikring

Overvågningsudstyr er tit dyrt og så er det ærlig talt ret klodset at se på. Ofte så er det en stor hvid rund boks som skal hænges op i loftet eller på husets tag. Jeg medgiver at det kan have en præventiv effekt at hænge et kæmpestort og grimt kamera op i sin indkørsel, så eventelle indbrudstyve kan se at de blive filmet, men der er bare ikke særlig pænt at se på. Et lille bakkamera er nemt at monterer og så er de ofte væsentligt mindre. For delen er at bakkameraer ofte har det der hedder fiskeøjeobjektiv, hvilket vil sige at de dækker et forholdsstort område (120 grader eller mere). Med et enkelt kamera kan du altså dække hele din indkørsel eller stue. Det er lige som let at tilslutte et bakkamera til en computer som et almindeligt web-cam. Det kræver bare en adapter som konverterer til USB.

Babymonitor

Der er ikke kun de ubudne gæster som man kan ønske at overvåge. Også vores små poder som ligger og sover, har vi bruge for at sikre at de har det godt. På samme måde som overvågningskameraet kan du montere et bakkamera i loftet og tilslutte den til en computer. Med lidt teknisk snilde så kan du også forbinde den til dit Wi-Fi og på den måde får du adgang til billedet på din mobiltelefon