købermægler

Artiklen er lavet i samarbejde med den eller de virksomheder, der linkes til i denne artikel. Indlægget er altså betalt - det samme gælder eventuelle hyperlænker.

Der er helt sikkert mange gode grunde til at investere sine penge i ejendomme. Det er her, der ikke er stor risiko, og hvor pengene ikke blot dykker i værdi. Ønsker du at investere dine penge i ejendomme, er det formentlig md henblik på at tjene penge. Derfor er du formentlig også interesseret i at spare så mange af dem, du kan, når du skal gennemføre købsprocessen. Det er her, en købermægler kommer ind i billedet.

Forskellen på en købermægler og sælgers mægler

Når en ejendom udbydes til salg, er der i de fleste tilfælde en ejendomsmægler tilknyttet. Denne ejendomsmægler varetager udelukkende sælgers interesser. Det betyder, at de ønsker at sælge ejendommen til en så høj pris som muligt, på de dårligst mulige betingelser for dig, men på de bedst mulige betingelser for sælgeren.

Hyrer du en købermægler, vil denne have de modsatte briller på. Købers mægler vil sørge for, at købet falder så godt som muligt ud til din side. Først og fremmest er det en god idé at få en til at vurdere den aktuelle salgspris for dig. Her er det klogt at vælge en lokal ejendomsmægler, der er kendt i området – eksempelvis Min Købermægler.  Det er også denne, der foretager prisforhandlingen på vegne af dig. Du slipper derfor for selv at skulle prutte om prisen med sælgers mægler.

Undgå dyre fodfejl i papirarbejdet

Der er desuden en del juridisk papirarbejde i forbindelse med køb af en ejendom. Her vil der være nogle faldgruber, som det er nemt at ryge i, hvis ikke man har stort kendskab til boligkøb. Dette papirarbejde kan en købermægler også være dig behjælpelig med. Derved helgarderer du dg selv mod at begå nogle fodfejl, der i sidste ende kan komme til at koste dig en masse penge.