Artiklen er lavet i samarbejde med den eller de virksomheder, der linkes til i denne artikel. Indlægget er altså betalt - det samme gælder eventuelle hyperlænker.

Du kender det sikkert allerede fra dit eget hjem – der er altid en opgave, der kræver din opmærksomhed. Vinduer, der skal vaskes. Trapper, der skal fejes. Ting, der skal repareres. Det kan være svært at nå alting på én gang – da du som bekendt kun har to arme.

Én ting er private boliger, en anden ting er de større beboelsesejendomme med mange etager – hvor én vicevært som regel ikke kan klare opgaven på egen hånd. Her kan det blive nødvendigt at sætte vedligeholdelsen i system ved at vælge en udbyder, der kan levere en komplet ejendomsservice. Hvad enten der er tale om lejeboliger, kontorbygninger eller noget tredje, er det vigtigt, at bygningen fremstår pæn og ryddelig. Det handler i høj grad om at opretholde et godt image.

Ejendomsservice tæller en række forskellige opgaver såsom almindelig rengøring, vinduespudsning, trappevask, snerydning, vedligeholdelse af grønne arealer samt traditionelle viceværtopgaver. Klik her for at læse mere.

Bevar overblikket – vælg én leverandør

Som virksomhed er det naturligvis fuldt ud muligt at vælge flere leverandører inden for de forskellige arbejdsopgaver – et firma klarer f.eks. de grønne arealer, et andet rengøringsopgaverne. Der er dog store fordele ved at vælge én udbyder, der kan håndtere alle opgaverne inden for området. Det bliver langt nemmere at bevare overblikket, da der er færre kontaktpersoner. Opstår der misforståelser eller ændringer i programmet, er der kun en enkelt leverandør, der skal kontaktes.
Inden for ejendomsservice spiller prisen en stor rolle. Hvem vil ikke gerne spare penge? Omvendt hænger pris og kvalitet ofte sammen. Så spørgsmålet er, om I som virksomhed har råd til at spare på et så vigtigt område som ejendomsservice. Fremstår bygningen ren og ryddelig, vil det også fremme medarbejdernes/beboernes trivsel. Undgå derfor at se på prisen alene – men også på, hvad leverandøren af ejendomsservice kan tilbyde af helhedsløsninger, medarbejderkompetencer og certificeringer med mere.