kontorstole

Artiklen er lavet i samarbejde med den eller de virksomheder, der linkes til i denne artikel. Indlægget er altså betalt - det samme gælder eventuelle hyperlænker.

Hvis du er i tvivl om, om du bør anskaffe dig en ny stol til kontoret, er der her nogle ting, du kan overveje. Hvis mange af pointerne er sande for dig og din kontorstol, er det måske en god idé at investere i en ny stol

Stolen er slidt

Hvis din kontorstol er slidt ned, er det en god ide at købe en ny. En nedslidt stol giver minimal komfort, og den kan øge risikoen for skader i din ryg og i dine lår. Derfor er det en investering i din krops helbred at købe en ny kontorstol, hvis den gamle er slidt ned.

Stolen er gået af mode

Som man alt andet interiør, er der noget æstetiske udtryk, der hører en bestemt tid til. Dette gælder også for din kontorstol. Hvis du har en stol på dit kontor, som du ikke længere synes er lækker at se på, kan det være en god idé at købe en ny, der stemmer mere overens med de designs, de fleste mennesker i dag er tiltrukket af. Det giver meget livskvalitet at omgive sig med smukke ting, der giver en glæde i hverdagen. Omvendt kan det være opslidende at skulle bruge gamle grimme møbler, som man ikke længere synes er flotte.

Stolen giver dig ondt i kroppen

De sidste år er mange producenter blevet meget bedre til at lave kontorstole, der er så ergonomiske, at man sidder i dem i timevis hver dag uden at få ondt nogen steder. Hvis du døjer med smerter fra at sidde i en ældre stol, kan det derfor lindre mange af disse problemer at købe en ergonomisk korrekt stol, der gør at du kan have en hverdag uden smerter i kroppen.