Artiklen er lavet i samarbejde med den eller de virksomheder, der linkes til i denne artikel. Indlægget er altså betalt - det samme gælder eventuelle hyperlænker.

Forestil dig en naturligt varm, charmerende naturlig og stilfuld vægbeklædning. Sådan en, som sikrer dig en god akustisk isolering af soveværelset eller stuen, varmekomfort og en moderigtig indretning af lejligheden. Der er netop tale om en kork væg. Dens originale teksturer udgør en utrolig dekoration. Interiører i moderne stil, den skandinaviske stil eller retro. Kork tapet passer virkelig alle steder! Derudover er en korkvæg et meget holdbart produkt, så det gør det muligt at nyde dens gode egenskaber i lang tid. Når du en gang ikke længere ønsker at have kork som vægbeklædning, kan du nemt rive den ned og sætte noget nyt op, uden at skulle bekymre sig om mærker osv.

Hør høj musik

Dekorativ kork tapet er en naturlig og absolut karismatisk rumdekoration. Det er en unik og praktisk løsning, eftersom kork vægbeklædning forbedrer rummets mikroklima, dæmper støjniveauet i lejligheden samt gør, at væggene virker mere varme. Voksbehandlet kork på væggen beskytter også overfladen mod snavs i steder som gange og entreer, hvor der nemt bliver meget beskidt. Ved at købe en korkvæg, kan du høre lige så høj musik som du ønsker, uden at skulle tænke over klagende naboer. Dens dårlige evne til at lede lyd, gør dit hus nærmest helt lydtæt. Det er en oplagt løsning til dig, som ønsker at skabe et lydtæt rum til når du skal feste med vennerne.

Brug den som en kæmpe opslagstavle

Med en korkvæg kan du også nemt og hurtigt hænge billeder, hylder og meget mere op, uden at det gør skade på væggen. Du kan se det lidt som én stor opslagstavle. Alt efter hvilken størrelse, tykkelse og mønster du skal have, variere prisen meget. Du kan finde forskellige priser på nettet, samt en beskrivelse på kvaliteten og størrelsen af de forskellige korkvægge. Du kan også købe dem i butikker og hos forskellige lagerhuse.