Artiklen er lavet i samarbejde med den eller de virksomheder, der linkes til i denne artikel. Indlægget er altså betalt - det samme gælder eventuelle hyperlænker.

En gammel sofa med en falmet farve og noget slidt tekstil. Det er ikke ligefrem, det de fleste ønsker sig at have stående i sin stue. Er det tilfældet at du har noget, der kan minde om dette, kan du fatte håb. Der er mange muligheder for at forny din sofa, uden at det giver de helt store omkostninger. Skulle du være så uheldig at din sofa ikke er til at rede, kan du heldigvis finde nye alternativer hos Møbelkompagniet. Her er der masser af sofaer i forskellige farver og stilarter.

Puder og tæpper

Man forbinder ofte puder og tæpper med hygge og en god afslappet eftermiddag. Disse produkter kan dog også bruges til noget helt andet. De er helt perfekte til at give et friskt pust i indretningen, og kan bringe nye farver og mønstrer til rummet. Mange laver den fejltagelse at købe for små puder med for lidt fyld i. De kan se triste og sammenfaldne ud. Du skal i stedet købe puder med maser af fyld og gerne nogle store af slagsen, så de rigtig kan hjælpe din sofa med at se mere indbydende ud. Du kan også udbrede et flot tæppe ud på sofaen. Dette kan skjule de diverse slitager i betrækket.

Ændring af betrækket til din sofa

Hvis du ikke helt synes puder og tæpper kan gøre det, kan du selvfølgelig også vælge at få nyt betræk til sofaen. Det vil få din sofa til at se splinterny ud, og det koster ikke nær så meget som en helt ny sofa. Når du begiver dig ud for at finde dit nye betræk til din sofa, skal du være opmærksom på, at du køber det rette betræk. Med dette menes at alle betræk ikke passer til alle sofaer, og du skal derfor finde et betræk, som er lavet præcis til din sofas model.