Artiklen er lavet i samarbejde med den eller de virksomheder, der linkes til i denne artikel. Indlægget er altså betalt - det samme gælder eventuelle hyperlænker.

Der er mange måder at indrette sin bolig på, så den bliver et hyggeligt og indbydende sted at være.

Man kan kæle for møblerne, gøre en dyd ud af at anskaffe sig de allerflotteste planter eller noget helt tredje, for kun fantasien sætter grænser.

Helt afgørende er det dog at have noget ordentligt hængt op på væggene, så man ikke bare er omgivet af hvide, tomme flader uden den mindste identitet.

Hér vælger mange malerier eller plakater, men faktisk kan man også prøve de nye, populære og moderne wallstickers.

Et friskt pust

Wallstickers er kort og godt en tekst eller et motiv, som er skåret ud i ultratyndt, selvklæbende folie, som hænges op på væggen derhjemme.

Fænomenet er først nu for alvor ved at gøre sit indtog, og firstmoverne har sat en efterhånden stor bølge i gang.

Med wallstickers kan man nemt sætte et inspirerende citat, nogle kærlige ord eller lækre motiver direkte op på væggen, så det faktisk ligner en naturlig del af selve væggen.

Uanset hvilken smag, man har, kan man helt sikkert finde helt de rigtige wallstickers her.

Personlighed på væggene

Der er ingen tvivl om, at malerier og plakater kan udtrykke en masse identitet og personlighed, som er vigtigt i et hjem.

Wallstickers tager det bare til næste niveau, fordi man med dem virkelig har mulighed for at personliggøre sine hjemlige omgivelser.

Folk, der kommer ind i ens hjem, vil aldrig være i tvivl om, hvad man står for, eller hvem man er som person, hvis man har gjort noget ud af sine topmoderne vægudsmykninger.

Så det er bare med at komme med på bølgen, for der er ikke meget tvivl om, at den er kommet for at blive.