Artiklen er lavet i samarbejde med den eller de virksomheder, der linkes til i denne artikel. Indlægget er altså betalt - det samme gælder eventuelle hyperlænker.

Sex er en fantastisk ting, og det er en stor del af de romantiske forhold man er den del af. Mange mener, at man ikke kan have et parforhold uden sex. Det er derfor mange parforhold går i stykker, når de mister lysten til at have sex med hinanden. Seksuelle lyster er selvfølgelig meget forskellige, men hvis man før har haft et godt sexliv med en person, så kan det ofte reddes. Det er dog vigtigt, at man er villig til at åbne øjnene for nye ting som måske virker lidt grænseoverskridende. Dertil er det vigtigt at være ærlig, da man ikke kan redde et sexliv, hvis begge parter ikke siger hvad de kan lide.  

Tal frækt til hinanden

Dirty talk er en af de ting som måske kan være meget grænseoverskridende for nogen, da der er tale om et helt nyt vokabularium, man aldrig har brugt før. Man skal også huske at man taler til et andet menneske, og hvis man er bange for af fornærme ens partner, så kan man ikke tale frit. Det handler i virkeligheden om at komplimentere hinandens kroppe, imens man fortæller om hvad man har lyst til.

Iklæd jer frækt

Det er helt naturligt, at der går hverdag i den, når man har været sammen længe. Når der går hverdag i den, holder man pludselig op med at klæde sig frækt for sin partner, men dette er altså vigtigt en gang imellem. Du kan blandt andet finde frækt undertøj her.

Prøv sexlegetøj

I mange menneskers hoveder er sexlegetøj et tabulagt emne, og der er derfor ikke mange der taler om det. De fleste tror måske kun at det er kvinder eller mænd som er alene som bruger det, men sandheden er imidlertid en anden. Faktisk er sexlegetøj for mange præcist det som der mangler i parforholdet.