Artiklen er lavet i samarbejde med den eller de virksomheder, der linkes til i denne artikel. Indlægget er altså betalt - det samme gælder eventuelle hyperlænker.

Du har måske prøvet at ligge og vende dig en hel nat, uden fornemmelsen af, at du nogensinde er faldet i søvn. Det kan være en ærgerlig og til dels udmattende hændelse, der kan have en negativ indflydelse på dagen derpå. Så oplever du, at det er en relativ frekvent oplevelse, at du har svært ved at falde til ro og i søvn, så vil du måske gerne gøre noget aktivt ved det.

Køb en tyngdedyne

Det måske hurtigste og mest konkrete du kan gøre for at arbejde med din søvn og evne til at falde mere effektivt til ro, kan være ved at investere i en tyngdedyne. Hvis du ikke er bekendt med denne type dyne, så kan du måske alligevel fornemme på navnet, hvad den indebære; en dyne, der har en vis tyngde. Det virker måske ikke oplagt, hvad det helt præcist kan have af positiv indflydelse på din søvn, og det er måske heller ikke sikkert, at det kan det for alle, men for en større andel kan det måske nok. Dynen kan efter sigende have en beroligende effekt på kroppen, da presset fra tyngden, kan virke beroligende på os. Det kan måske sammenlignes en smule med et kram. Så hvis du har svært ved at falde, når du skal sove, kan det være at du skal give tyngdedyner et skud.

Drop skærmen og slap af

Lidt i stil med det øvre, så kan problemer med at falde i søvn være afkast fra at have svært ved at falde til ro om aftenen. Derfor kan en god aftenrutine, med tilpas tid væk fra skærmene, der hjælper dig til at komme ned i gear efter en lang dag, måske være en fordelagtig idé. Så kan du i længden måske også til kroppen, at det er ved at være sengetid, hvilket ligeledes kan gøre det nemmere.