Artiklen er lavet i samarbejde med den eller de virksomheder, der linkes til i denne artikel. Indlægget er altså betalt - det samme gælder eventuelle hyperlænker.

Står du i en situation, hvor du har brug for en ny printer, men har svært ved at finde ud af, hvilken en der er den bedste for dig? Så er du kommet til det rigtige sted. I denne tekst kan du nemlig finde ud af, hvad forskellen mellem laser og blækprintere er, og derved også finde ud af, hvilken en der er bedst for dig.

Forskellen mellem blæk og laserprinter

Der er mange forskelle mellem laser og blækprinter, men selvfølgelig er der den oplagte forskel, den ene printer med blækpatroner og den anden printer med lasere. I sig selv kan dette have en effekt på, hvilket resultat man får ud af sin printer, og derfor kan det oftest se lidt mere skarpt ud når man printer med en laserprinter. En anden forskel er prisen. En laserprinter er oftest en del dyrere end en blækprinter. Dette er på grund af kvalitet, men også holdbarheden af laserne. Disse holder meget længere end blækpatroner gør, og derfor kræver de ikke så meget udskiftning, dette gør også at disse er dyrere end blækpatroner.

Den rette printer til dig

Når du skal vælge, hvilken printer du skal have kan du tage de førnævnte ting med i overvejelserne. Da lasere er dyre, holder længere, og giver et mere professionelt resultat er disse super gode at have, hvis man er en der printer meget. Så i et firma er det super smart, så man kan printe uden sat skulle tænke på at skifte patronerne. Det kan også være, at du printer meget derhjemme, og godt kunne tænke dig et super flot resultat, så er en laserprinter et godt valg. Hvis du er en der blot bruger printer til at printe dokumenter, og ikke nødvendigt har brug for ,at de er vildt flotte, er det en god ide at have en blækprinter.