Familie i en bil

Artiklen er lavet i samarbejde med den eller de virksomheder, der linkes til i denne artikel. Indlægget er altså betalt - det samme gælder eventuelle hyperlænker.

Bilferien er en af danskernes fortrukne ferietyper, og hvert år tager tusinde danske familier afsted i en fuldt pakket bil mod mange forskellige destinationer. Fordelen ved bilferien er blandt andet, at man er absolut fri til at gøre hvad man vil. Man kan køre hen hvor man vil, se hvad man vil, bo hvor man vil, tage hjem når man vil osv. Der er dog også nogle ulemper og en af dem er tid. Det tager utroligt lang tid at nå frem til sin destination, og det bliver kun værre af at sidde i fuldt proppet bil. Dette kan især være træls for de mindre medlemmer af familien, og en baby vil sjældent være glad længere tid ad gangen. Det er derfor smart at pakke bilen, så den er klar, så det yngste medlem af familien har det så godt som muligt.

Monter en sikker autostol

Når babyer er ud og køre, så er babystolen det vigtigste remedie i bilen. Babyen skal kunne sidde sikkert og behageligt hele tiden, og derfor skal man have fat i den helt rigtige babystol. Den skal hverken være for stor eller for lille, og så skal den levere god støtte. I kan finde jeres her.

Skærm for solen

Solen er jordens og menneskenes bedste ven, men det forhindrer den ikke i at være træls en gang i mellem. Den kan især være træls, hvis man ikke lige har nogle solbriller, eller hvis man er baby. En baby der sidder spændt fast i autostolen kan ikke gøre så meget mod de skarpe solstråler, og det er derfor vigtigt at montere solskærme på ruden.

Ha´ masser af legetøj med

Kedsomhed er noget som rammer langt de fleste familiemedlemmer på længere kør-selv-ferier, og der skal derfor være noget at lave. De ældre børn kan sidde med deres telefoner eller tablets, men de helt små skal også have noget at lave. Man skal derfor have en masse legetøj med, som den lille kan lege med.