Artiklen er lavet i samarbejde med den eller de virksomheder, der linkes til i denne artikel. Indlægget er altså betalt - det samme gælder eventuelle hyperlænker.

Desværre er det stadig et problem for mange virksomheder, at der ligger skrald og flyder rundt omkring i virksomhedens udearealer. Det kan du dog forsøge at gøre noget ved med nogle få tiltag – f.eks. med udendørs affaldsbeholdere og flotte affaldsbeholdere i stål. Læs mere her, så du kan få et flot udeareal i din virksomhed.

Skab opmærksomhed på problemet

Ofte sker der mest, når man starter med at gøre noget ved problemet internt. Det kan her være en god ide at minde medarbejderne om, at de skal huske at smide deres skrald i affaldsbeholderen, når de har noget på sig. Her er det selvfølgelig vigtigt, at du som ledelse sørger for at gøre netop det samme, så medarbejderne bliver inspireret af dig. Derudover er det vigtigt, du løbende sørger for at rydde op i udendørsarealerne løbende, så der ikke pludseligt ligger en masse skrald og flyder rundt. Igen er det vigtigt, du er et godt forbillede.

Sørg for at der er mulighed for at smide skraldet ud

Hvis der ikke er en udendørs affaldsbeholder tilgængelig, skal du selvfølgelig først og fremmest sørge for, at der kommer en affaldsbeholder i stål klar på virksomhedens arealer, så medarbejderne og andre forbigående faktisk har et sted, de kan smide deres skrald. Find udendørs affaldsbeholdere i galvaniseret, malet og corten udførsel her og find den variant, der passer bedst til dig og din virksomheds arealer.

Husk at få affaldsbeholderen skiftet løbende

Dertil er det vigtigt, du husker at hyre nogen til at skifte skraldespandene i dine udendørs affaldsbeholdere, eller måske vil du hellere bare selv gøre det en gang imellem. Hvis du selv vil sørge for det, er det en god ide at sætte en reminder i din kalender, så du faktisk får det gjort, så dine arealer bliver ved med at være flotte og renlige.