Artiklen er lavet i samarbejde med den eller de virksomheder, der linkes til i denne artikel. Indlægget er altså betalt - det samme gælder eventuelle hyperlænker.

Kender du det, at man har så mange ting i sit hjem, som man gerne vil vise frem, men der er bare aldrig plads til det hele? Du er bestemt ikke den eneste. Mange danskere har det problem, at de ikke ikke har nok plads på væggene eller i hjemme generelt til alle deres ting, om det så er ting til pynt, eller praktiske ting. Det er derfor at denne artikel er god for dig, hvor du vil få råd til, hvordan du kan få lov til at vise alt i hjemme frem, om det så er et maleri eller en hundetaske.

En hyldeknægt til alle vægge

Du har nok set en hyldeknægt mange gange, men har ikke vidst hvad den har været kaldt. Hyldeknægte er let og enkelt nogle platforme, som du sætter op på væggen, hvorefter man kan lægge en plade over. Det er en simpel form for hængende reol og giver dig mulighed for, let og enkelt at hænge planter, malerier, skulpturer og meget andet op, uden at skulle igennem det store besvær. Disse hyldeknægte kræver ikke megen ekspertise og er super billige. De kan købe i en masse forskellige afskygninger både i størrelser og farver. Du kan derfor uden tvivl finde en, der passer dig.

Vægskinner for alle pengene

Den anden form for hjælp man kan få til at hænge objekter op på væggen er en vægskinne. En vægskinne er skridtet videre fra en hyldeknægt. En vægskinne har flere potentielle platforme, hvor man kan lægge en plade på. Det kan derfor omdannes til en lille reol, da man har flere niveauer over hinanden. Vægskinner bruges normalt, hvis man har en masse små ting, som man gerne vil vise frem.