En sofa og et sofabord

Artiklen er lavet i samarbejde med den eller de virksomheder, der linkes til i denne artikel. Indlægget er altså betalt - det samme gælder eventuelle hyperlænker.

Selvom man måske elsker sit hjem, så vil mange ofte begynde at kede sig lidt. Det hele er ikke så nyt og spændende mere, og indretningen er nu lidt triviel. Heldigvis er der en vej tilbage. Man skal nemlig ikke nødvendigvis ud og lede efter et nyt hjem, men der er flere små ting man kan gøre for at give hjemmet et pift. Stuen er nok det rum i hjemmet, hvor de fleste bruger det meste af deres vågne tid. Derfor er stuen meget hverdagsagtig. For at give stuen et helt nyt liv, kan man gøre et utal af forskellige ting. De idéer der er at finde herunder har dog alle det tilfælles, at de er relativt simple, og at man helt selv kan bestemme, hvordan det skal se ud.

Ryk rundt på møblerne

Bare fordi man kan lide møblerne på en bestemt måde, når man flytter ind, er det ikke ens betydende med, at man kan lide dem sådan for evigt. Ens smag ændrer sig hele tiden, og for mange er det tilfredsstillende at afprøve forskellige indretninger. Det tager kun den tid, man beslutter sig at bruge på det, og det kan være med til at give en helt ny stue.

Mal væggene i nye farver

Det er ikke mange som skifter mening, når det kommer til farve. Væggene skal males en gang imellem, men de fleste vælger bare den samme farve igen. Men hvis man gider at male lidt oftere, kan stuen hele tiden virke frisk og ny. Det kan fx være en idé at male i takt med årstiderne.

Nyt lys giver nyt liv

Lamper kommer i mange forskellige former og farver, og de lyser ofte på meget forskellige måder. En ny slags lampe kan altså gøre en hel del for stuen. Hvis man har flere lamper at vælge imellem, kan man ofte skifte for at give et mere friskt udtryk. Find fx lækre designer lamper her.