Artiklen er lavet i samarbejde med den eller de virksomheder, der linkes til i denne artikel. Indlægget er altså betalt - det samme gælder eventuelle hyperlænker.

Trænger dit hjem til et frisk pust? Og kan du godt lide, at indretningen er lidt anderledes og skiller sig ud fra mængden? Så kan du nemt og hurtigt lave dine egne projekter – også selvom du ikke er den helt store gør det selv-type. Her finder du tips til små ændringer, som gør en stor forskel for din boligs udtryk.

Et hjem med personlighed

Indretning handler ikke kun om modetrends og stil – det handler også om personlighed! En af de største fordele ved at lave sine egne projekter til hjemmet er, at det netop tilføjer personlighed. I stedet for at gå ud at købe noget i en forretning kan du lave dit eget, som ikke findes magen til. Visse elementer i dit hjem kommer til at være helt unikke og præcis, som du vil have dem. DIY-projekter kan sagtens kombineres med hjemmets øvrige møbler og indretningsartikler. Det giver faktisk et fedt mix.

Ideer til nemme gør det selv-projekter

Når det kommer til DIY-projekter, er det kun din egen fantasi, der sætter grænsen for, hvad du kan kaste dig over.
Hjemmelavede lamper tilføjer en helt særlig stemning til et rum, og er også en god mulighed for at genbruge materialer. Spraymal for eksempel en stor metaldåse og monter en farvet tekstilledning, og du har et unik design, der med garanti vækker beundring.
Du kan også sy dine egne pudebetræk til sofapuderne. Du kan helt selv vælge stof og farve og dermed finde det, som passer perfekt til dig og dit hjem. Tip: Sy et læderhåndtag på de helt store puder – det gør det nemmere at flytte rundt på dem og ser også luksuriøst ud.

Hjælp at hente

Hvis du ikke er helt så rutineret i indretning, er der heldigvis hjælp at hente hos en boligstylist. Line Dragheim fra StyleMySpace har en stor passion for indretning, rumdesign og boligstyling. Hun vægter højt, at hjem og omgivelser imødekommer praktiske behov, men også afspejler personlighed. StyleMySpace kan give dig gode råd og nye ideer til at arbejde videre med dine indretningsprojekter.