Artiklen er lavet i samarbejde med den eller de virksomheder, der linkes til i denne artikel. Indlægget er altså betalt - det samme gælder eventuelle hyperlænker.

Bryllupper er meget traditionsrige fester, men hvis du har mod på det, er der utrolig mange steder, hvor man kan gøre det selv. Der er også mange ting man allerede gør det selv, men vi har lavet en liste over alle de ting hvor du kan “gøre-det-selv”.

Lokaler

Først er der lokalet til din bryllupsfest, du tænker måske ikke DIY lige i første tanke. Men her tænker vi i forhold til pynt osv. Lej et lokale på hindsgavl.dk, du kan stadig selv stå for at pynte op.

Tøj

Der er helt sikkert mulighed for at gøre det selv, når det kommer til tøjet. Du kan sy din egen bryllupskjole, jakkesæt, eller brudepigekjole. Det er en god måde at spare penge på, men det kan også være du allerede har en kjole der går i arv i familien, hvis du ikke syntes den er fir køn, kunne du prøve at rette den til selv. Det har aldrig skadet nogen at sætte sit eget “præg” på kjolen ;).

Invitation

Invitationerne har allerede en tradition for at de skal være “DIY”, så derfor er den helt oplagt. Tænk over materiale og design, også er det bare at gå igang med at klippeklistrer dine invitationer.

Bordkort

Bordkort er ligesom invitationerne også noget som har tradition for at det skal være “DIY”. Derfor er det også et sted hvor man ligesom kan udfolde sig kreativt på den gode måde. Hvis du allerede har ændret på mange bryllups traditioner, så kan det anbefales at du går “all-in”, med bordkort og invitationer.

Drinks

Drinks er jo naturligvis “DIY”, men man kan altså lige tage den et skridt videre med drinks. Der er altid nogle mega smarte måder man kan sammensætte og anrette drinks. Det kan være de skal serveres som en punch ligesom i Hollywood film. Det kan være de skal serveres i en stor beholder eller noget helt tredje. Der ingen grænser for kreativiteten når det kommer til drinks, så længe de bare smager godt.