Nytårspynt

Artiklen er lavet i samarbejde med den eller de virksomheder, der linkes til i denne artikel. Indlægget er altså betalt - det samme gælder eventuelle hyperlænker.

Juletiden nærmer sig efterhånden med hastige skridt, og det samme gør 2019. Det nye år skal selvfølgelig skydes i gang med manér, og der er ofte store forventninger til nytårsfesten. Hvis du gerne vil holde en nytårsfest, som dine gæster sent vil glemme, kan du her få tips til, hvordan du kan gøre det – uden at gå helt ned med planlægningsstress.

Skab festlig stemning

Nytårsaften er for mange årets fest – og det skal dine gæster mærke, når de træder ind ad døren. Dæk et flot bord og pynt op med serpentiner, balloner, glimmer, konfetti eller hvad du nu synes passer ind. Dine gæster vil med garanti elske, at du har gjort en indsats for at skabe en festlig stemning. Hvis du er taktisk, pynter du op dagen før, så kan du gå og hygge dig med det.

Lækker nytårsmenu leveret til døren

De fleste vil gerne gøre lidt ekstra ud af menuen på årets sidste aften. Desværre resulterer det ofte i mange stressede timer i køkkenet på dagen, og det er ikke den mest ønskværdige måde at skyde årets fest i gang på. Gør det nemt for dig selv og bestil maden udefra. På den måde undgår du at bruge hele dagen i køkkenet uden at gå på kompromis med kvaliteten af aftenens menu. Flere kroer og restauranter leverer nemlig lækre nytårsmenuer ud af huset, og det eneste, du skal gøre, er at anrette den på tallerkner. Husk dog at bestille i god tid, det er nemlig en populær løsning.

Goodiebags

Hvis du gerne vil være ekstra populær hos dine gæster, sammensætter du et lille reparationskit til dem, som de kan tage med sig hjem, når aftenen er omme. Pak en pose til hver med chips, cola og andre tømmermændsvenlige snacks. Dine gæster vil med garanti forgude dig, når de vågner den 1. januar med ondt i håret.