Artiklen er lavet i samarbejde med den eller de virksomheder, der linkes til i denne artikel. Indlægget er altså betalt - det samme gælder eventuelle hyperlænker.

Der er ikke noget som en flot have i flor, hvor flotte dekorationer, snoede stier og smukke blomster giver fornyet livsenergi. Det smukke billede kan dog hurtigt krakelere, hvis fliserne er grønne, mørke og kedelige at se på. Fliser med alger ser beskidte ud, uanset hvor meget du rengør dem. Dette findes der heldigvis en meget nem og enkel løsning på. Du kan komme algerne til livs med en god omgang algerens.

Algebehandling med naturligt nedbrydelige kemikalier

Hos Glad Rens udfører de algerens, der er skånsomt for miljøet. Deres kemikalier bliver naturligt nedbrudt, således at de ikke ender i vores grundvand. Dette er et vigtigt tiltag for både dig og fremtidige generationer. Algerens får udearealernes naturlige farve frem. Det gælder både:

  • Fliser
  • Facader
  • Køretøjer
  • Skilte
  • Tage
  • Og meget mere

Alger er en naturlig del af naturen. Det er nemlig algerne, der står for at nedbryde en masse organismer i det naturlige økosystem. Algerne vil derfor helt naturligt komme igen på et senere tidspunkt, selvom der er blevet renset. Med en imprægnering, der naturligvis heller ikke er skadelig for miljøet, vil udearealerne opretholde sit originale, friske look i længere tid.

Abonnement på algebehandling

Har du meget bevoksning, der har tendens til at øge forekomsten af alger, kan du vælge at abonnere på algerens. Derved vil dine ønskede udearealer bliver genopfrisket hvert forår, så de er klar til sommerens sociale udeevents og hyggelige samvær i haven eller på terrassen.

Algerens udføres både for virksomheder, hos offentlige institutioner og hos private. Det er en nem og billig løsning til at opnå præsentable udearealer, uden at man selv behøver at trække i arbejdstøjet. Samtidig nedsætter det forbrug af fliser i forhold til, hvis man valgte at skifte dem. Algebehandling må derfor også siges at være et godt valg i forhold til miljøet.