Artiklen er lavet i samarbejde med den eller de virksomheder, der linkes til i denne artikel. Indlægget er altså betalt - det samme gælder eventuelle hyperlænker.

Det er en drøm som de fleste mænd har haft hele livet, men det er de færreste udlever den. Det kan spores helt tilbage til den gang, hvor man lavede huler og hyggede med vennerne. I dag hygges der dog bare på en anden måde. Det at være en mand i en børnefamilie med flere nære venner er i sig selv fantastisk, og det bliver kun bedre med en ægte man cave. Et sted man kan hænge ud, spille nogle spil, drikke nogle øl og glemme hverdagen for en stund.

Fyld rummet op med spil

Man kan jo ikke drikke øl hele tiden, så der skal være noget andet at lave. Hvis man kigger rundt på de fleste bodegaer, hvor mænd hygger sig mest, så har de alle spil. Derfor skal mandehulen selvfølgelig og byde på spil som fx billard, dart, bordtennis og måske en play station. Du vil blandt andet kunne købe dart her.

Reserver plads til den obligatoriske minibar

Ligesom at der er spil på de fleste bodegaer, så er der naturligvis også en bar. Så sådan skal der selvfølgelig også være i mandehulen. Her skal der være plads til et lille køleskab, hvor de kolde drikke kan stå, og så kan flaskerne med spiritus stå fremme på hylden.

Skaf nogle behagelige møbler

I en ægte man cave skal man kunne slænge sig i flere timer, og derfor skal man kunne sidde godt. Det kræver nogle møbler. Det kan dog blive en dyr fornøjelse, hvis man skal samle nye møbler fra Ikea. Man kan derfor med fordel tage en tur i genbrugen, hvor der er masser af fine møbler.

Et godt anlæg er et must

Ligesom spil så er musik en stor del af menneskers sociale interaktion, så der skal selvfølgelig være musik. Musikken kan både tjene et formål til fester, men den kan også være hyggelig at have kørende i baggrunden. Det kan dog være en god idé, at få rummet lydisoleret.