Spar din ejendomsmægler væk

Artiklen er lavet i samarbejde med den eller de virksomheder, der linkes til i denne artikel. Indlægget er altså betalt - det samme gælder eventuelle hyperlænker.

Boligmarkedet er fortsat støt stigende, hvilket er helt fantastisk for den danske økonomi. Vores boliger er i høj kurs og selv de små områder får solgt deres ejendomme til ganske fine priser. Når man skal ud og sælge er første step i langt de fleste tilfælde at kontakte en ejendomsmægler. Vedkommende kommer ud og vurderer ejendommen og giver et fint tilbud på, hvor meget de skal have for at sælge dit hjem for dig. Det er ofte dyrt at skulle gøre brug af en ejendomsmægler, da de skal have en procentdel af salgsprisen.

Hvad kan man spare

Hvis man selv vælger at sælge sin ejendom selv, så sparer man naturligvis for omkostninger, der er forbundet med en ejendomsmægler. Man kommer dog ikke udenom de obligatoriske udgifter til en boligadvokat, der er forbundet med et hussalg. Der er en masse juridiske regler, der skal overholdes. Derudover skal der skrives en lang række dokumenter under, når en ejendom overgår fra en ejer til en anden. Vælg derfor en boligadvokat, der har styr på alle reglerne i denne kategori.
Du kan læse mere om, hvad en advokats arbejde går ud på under et salg og samtidig kontakte en dygtig samarbejdspartner her.

Hvad skal man selv holde styr på

Når man vælger en ejendomsmægler fra, så skal man naturligvis selv stå for salget. Man skal selv stå for markedsføringen af ejendommen på enten Facebook eller andre markedsføringskanaler. Det kan være svært at skaffe fremvisninger, hvis man ikke har styr på, hvordan man bruger disse kanaler. Det ses af og til at personer vælger at oprette en såkaldt ”fan side” på Facebook, som folk herefter kan gå ind og like. Når man har en Facebookside, kan man begynde at annoncere på Facebook til personer, der bor i et område eller har interesse for boliger.