Artiklen er lavet i samarbejde med den eller de virksomheder, der linkes til i denne artikel. Indlægget er altså betalt - det samme gælder eventuelle hyperlænker.

Uanset hvor folk er bosat, er der brug for håndværkere. En god håndværker er altid efterspurgt og betalt pænt for. Det er en givende karriere, hvis du er villig til at gøre en indsats for at adskille dig selv fra resten.

 

I vores liste med værktøj til håndværkere finder du forskellige tips både for begyndere og professionelle.

 

Målebåndet

 

Det vigtige håndværktøj for håndværkeren er et nøjagtigt målebånd. Få en tilbagetrækkelig, der er mindst 7 meter lang. Du begynder at få problemer med at få den til at rulle op igen længere end det.

 

Da målinger på store projekter kan være meget følsomme over for selv de mindste målevariationer, vil du gerne sikre dig, at “krogen” eller tappen i enden er solidt fastgjort, uden at give noget. Du vil have så meget som 1/8″ variation, når de bliver løse i dine mål. Dette kan tilføje op til nogle alvorlige nøjagtighedsproblemer i det lange løb.

 

Niveauet

 

Enhver træarbejder har brug for et par niveauer. Du har sandsynligvis ikke brug for et af de 6-fods niveauer, der bruges i byggeriet, men 48″ er en god længde for mange af de træbearbejdningsprojekter, du vil lave.

 

Normalt har du også brug for et 8″-niveau, normalt kendt som et torpedo-niveau.

 

Kaliberen

Et sæt calipre er et must for at finjustere dine træbearbejdningsprojekter. Du kan endda få digitale skydelære nu, der ikke efterlader nogen gætværk om, hvorvidt du var inden for eller uden for linjen. Metallerne anbefales selvfølgelig altid frem for dem, der er lavet af plastik, selvom plastikerne er billigere.

Calipre har et dobbelt “F” udseende. Til den ene side er et stort “F”, der bruges til at måle ydersiden af ​​et objekt. Til den anden side vil der være et mindre “f”, der bruges til at måle indersiden af ​​åbninger. Du løsner skruen for at flytte den nederste “læbe” på kaliberen, og spænd derefter skruen på plads, når du har placeret kaliberen korrekt.

Du skal bruge de indvendige kalibere til blandt andet at måle slidsdiametre, huldiametre og dado-bredder. Der er også en dybdemåler i enden af ​​calipre, der giver dig mulighed for at måle dybden af ​​slidser og huller. Du hviler bare enden af ​​kaliberen på kanten af ​​hullet og drejer fingerskruen, indtil sonden når bunden af ​​hullet. Så kan du tage din læsning.

Mens calipre vil måle op til 1/1000-dele af en tomme, har du ikke brug for den slags snævre tolerance. Husk at træ er et organisk materiale, det udvider sig og trækker sig sammen med den relative luftfugtighed og med temperaturudsving. Trimning af alt til 1/1000-dele af tolerance vil ikke give stykket plads nok til at trække vejret.

 

Fjerbrættet

Fjerbrædder er vigtige for at opnå glatte kvalitetssnit. Du skal bruge et fjerbræt med alle slags save og andre skæreflader til at skubbe materialet forbi skærkanten. Du kan lave dine egne fjerbrædder eller købe dem i stedet for. De fleste træarbejdere har nemmere ved bare at lave dem, så de passer til deres egne behov.

 

Metaldetektoren

Nej, du leder ikke efter en begravet skat med din metaldetektor. Du leder efter noget, der kan ødelægge dine skatte – nemlig dine træbearbejdningsværktøjer. Det er af vital betydning at holde metal ude af dine skæreflader, ellers ødelægger du klinger, bits og knive på dit værktøj. En hurtig scanning med en metaldetektor vil fortælle dig, om der stadig er et stykke skrue eller søm fast i dit lager. Det finder du ud af alligevel, det er bare rart at finde ud af, inden du ødelægger dit værktøj.

 

Online Værktøjet

 

I disse tider, vil en engagerende håndværker hjemmeside have en stor betydning for din virksomhed. Det vil også hjælpe dig med at forbedre din brands omdømme.

 

Med en professionel hjemmeside, sætter det også et positivt indtryk blandt dine kunder, og giver dem adgang til nemt at forstå dine tjenester i detaljer.